Je bent nu hier Rotterdam Leisure Group > Exploitatie

Exploitatie

Ondernemen is leuk! Wij staan met Wielders Management aan het roer van meerdere succesvolle bedrijven. Daar zijn we trots op!

Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn echt rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en van externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.

Onze bedrijven

De volgende bedrijven staan onder leiding van Wielders Management

De Pannenkoekenboot

De carrière van Christoffel Wielders begon met de nobele functie van Pannenkoekenbakker bij Pannenkoekenboot Rotterdam. Wat begon als een bijbaantje naast de studie werd het begin van Wielders Management. Inmiddels is Wielders Management eigenaar geworden van Pannenkoekenboot Amsterdam en doet Wielders Management ook de exploitatie van Pannenkoekenboot Amsterdam. Ook verzorgen wij de boekingen en reserveringen voor de Pannenkoekenboten en leveren wij diverse producten zoals het online boekingssysteem.

Splashtours

Het eerste bedrijf begon Wielders Management samen met twee partners. Het werd een onderneming met een lange adem. Innovatie van de bovenste plank: het bouwen van de eerste Europees gecertificeerde amfibiebus ter wereld. Ons allen wel bekend als Splashtours. De gele bus die Rotterdam eigenhandig op de kaart zette als stad in opmars. Wielders Management doet voor Splashtours waar ze goed in zijn: exploitatie.

TripAdvisor® heeft op 22 juni 2017 bekendgemaakt dat zij Splashtours een Certificaat van uitmuntendheid hebben toegekend. Het certificaat wordt voor de zevende keer uitgereikt aan ondernemingen die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. Onder de ontvangers van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich restaurants, accommodaties en attracties uit de hele wereld die constant een goede klantervaring bieden. Bekijk hier het volledige persbericht.

Lasergame Rotterdam

Om de vloot op de Maas nog beter te kunnen beheren nam Christoffel met zijn gezin intrek in De Zwarte Zwaan. Een voorrecht! In het ruim van die Zwaan kwamen we op het idee om die loze ruimte te verbouwen tot Lasergame Rotterdam. En zo kreeg Rotterdam weer een lasergame centrum en slaapt de familie Wielders nu in op de klanken van lasergamende Rotterdammers.

Zwarte Zwaan Rotterdam

Toen het restaurant in de zwaan moest stoppen besloot Wielders Management ook het restaurant voor zijn rekening te nemen. De kracht zit immers in de combinatie. Het restaurant werd De Zwarte Zwaan gedoopt en kreeg zo zijn definitieve bestemming. Het restaurant vormt de basis voor de groepsuitjes en zo het hart van het bedrijf.

Segway Rotterdam/ Segway Events

Toen de kans zich voor deed om een partij Segways te kopen bedachten wij os niet lang. Segway tours zijn een ideale aanvulling op het geheel. Zo kun je Rotterdam eens op een andere manier bekijken.  Een goede zet zo bleek. Het kantoor heeft inmiddels plaats moeten maken voor heel veel Segways die niet alleen in Rotterdam maar door het hele land worden ingezet voor Segway tours.

Sightseeing Rotterdam

Wat ook leuk is? Met een cabrio bus door Rotterdam toeren. En zo geschiede. Op authentieke wijze natuurlijk, dus met ludieke begeleiding van Roel Pot in het plat Rotterdams. Met Sightseeing Rotterdam rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Wij nemen je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Het is een audio guided sightseeing tour in zeven talen en duurt ongeveer 75 minuten.

Escaping Rotterdam

De nieuwste hype in attractieland mocht Wielders Management natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Escape Rooms maken een grote opmars in Nederland en sluiten volledig aan bij de bedrijfsstrategie van Wielders Management. De vraag die we ons op zo’n moment stellen? Is het leuk? Is het rendabel? Past het bij ons bedrijf? Maken we Rotterdam zo een stukje leuker en aantrekkelijker? Vier keer ja is scheepsrecht en nu hebben we dus zes escape rooms in de aanbieding op Escaping Rotterdam.

Midget Golfbaan Parkhaven

Midget Golfbaan Parkhaven en Terras Parkhaven – Met uitzicht op de Maas en aan de voet van de Euromast.
Gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig bijkletsen of lekker genieten van een hapje en een drankje op ons zonnige terras of een potje midgetgolfen.